Kulhoruoat ovat suosittuja. Hiutaleita käyttämällä kulhoihin syntyvät nopeasti ruokaisat suolaiset lounaat, jotka on valmistettu puuron tyyliin.
Lounaspuurot kulhoissa ovat huokeita ja ilmastoystävällisiä, kun käytät niihin kotimaisia Myllyn Paras hiutaleita, itse poimittuja tai läheltä ostettuja sieniä tai juureksia.
Puhdista ja kuori sipulit ja juurekset. Silppua sipuli ja raasta juurekset karkeaksi raasteeksi.
Kuumenna öljy kattilassa ja paahda sipulisilppu ja juuresraaste siinä.
Puhdista ja pilko sienet ja lisää ne kattilaan, lisää myös hiutaleet ja pyöräytä ne nopeasti seoksessa. Kaada päälle vesi, jonka olet voinut kuumentaa etukäteen vedenkeittimessä. Mausta ohjeen mukaisesti.
Anna seoksen kypsyä 5 minuuttia ja tarkista vielä maku.
Kommentteja ja keskustelua