Suklaatorttu mikrossa

Suklaatortun voi valmistaa myös mikroaaltouunissa!
Saat nopeasti ja kätevästi suklaista herkkua syötäväksi.
Sekoita kaakaojauhe ½ dl sokeria ja sekoita siihen maito ja kahvi. Kuumenna seos mikroaaltouunissa ja jäähdytä se.
Vatkaa pehmeä rasva ja ¾ dl sokeria vaahdoksi, lisää muna vatkaten vaahtoon. Sekoita leivinjauhe ja vanilliinisokeri vehnäjauhoihin ja siivilöi vaahtoon. Sekoita taikinaan lopuksi jäähtynyt kaakaokahvi.
Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun piirakkavuokaan. Paista torttua mikroaaltouunissa täysteholla (800 W) 5-6 min (jos uuni kypsentää epätasaisesti, kääntele torttua uunissa muutaman kerran paiston aikana).
Sulata rasva kuorrutetta varten. Sekoita kuorrutteen aineet ja levitä kuorrute lämpimän kypsän tortun päälle. Ripottele pintaan mantelilastuja tai kookoshiutaleita.