Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneen taikinan joukkoon rouhittu suklaa ja kaakaojauhe. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Jaa taikina 3 osaan ja kauli ohuiksi pyöreiksi levyiksi (halkaisija 18 cm).
Paista pohjia 200-asteisen uunin keskitasolla n. 8 minuuttia. Varo paistamasta liikaa! Jäähdytä pohjat.
Kokoa kakku tarjoiluastiaan. Kostuta levyt sitä mukaa, kun kokoat levyt kakkuun. Levitä ensimmäisen kostutetun kakkulevyn päälle puolet mangososetölkistä ja sen päälle tölkillinen mango- tms. rahkaa ja reilu puolet mangosta. Säästä loppu mango kakun päälle. Laita päälle toinen levy, kostuta. Levitä päälle loput mangososetölkistä.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja lisää suklaarouhetta ja karkeaksi rouhittuja pähkinöitä. Levitä puolet seoksesta toiseen väliin. Pilko päälle persimonia tai banaania. Laita päälle kolmas levy, kostuta. Levitä päälle loppu kermaseos.
Koristele kauniisti hedelmillä ja suklaarouheella. Halutessasi laita ananaskirsikka kruunuksi keskelle kakkua.
Kommentteja ja keskustelua