Kaura + Riisi Hiutaleilla saat kekseihin rapean rakenteen.

Rouhi suklaa kylmänä, jolloin se onnistuu parhaiten. Ole tarkkana paistamisen kanssa, ohuet keksit palavat herkästi. Resepti on laktoositon.

Ainekset noin 25 annosta

50
g
(laktoositonta) margariinia tai voita
1
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
n.3
rkl
rouhittua suklaata
1
muna

Ohje

  1. Sulata rasva. Sekoita muut aineet joukkoon ohjeen järjestyksessä, suklaan saat rouheeksi raastamalla sitä kylmänä. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita väljästi leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Paista 200-asteisen uunin ylätasolla 5-10 minuuttia, riippuen uunisi ylälämmön tehokkuudesta.

VINKKI: Voit korvata suklaan manteli- tai pähkinärouheella tai lisätä niitä vielä erikseen tähän ohjeeseen noin 3 rkl.

Resepti:
Johanna Kemppinen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.