Ainekset 4:lle annosta

4
porsaankyljystä
1
punainen paprika
½-1
jättisipulia
paprikajauhetta
paistamiseen tilkka öljyä tai pullomargariinia
Marinadi:
3
rkl
öljyä
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
sitruunan tai limen mehua
mustapippuria myllystä
1-2
valkosipulinkynttä
chiliä tai paprikajauhetta
Lisäksi:
1
ps
pakasteherneitä tai maissia
hienonnettua persiljaa tai muuta yrttiä

Ohje

  1. Sekoita marinadin ainekset muovipussissa ja nosta kyljykset marinadin joukkoon, sulje pussi ja kääntele sekaisin. Marinoi muutama tunti tai yön yli. Kääntele muutaman kerran.

  2. Leikkaa paprikat ja sipuli ohuiksi renkaiksi ja kuullota ne pehmeiksi pannulla tai kasarissa. Mausta paprikajauheella.

  3. Keitä Riisi + Ohra pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää herneet tai maissi kypsien suurimoiden joukkoon. Levitä seos uunivuokaan.

  4. Pyyhkäise porsaankyljykset kuiviksi ja paista ne molemmin puolin. Jaa paprika-sipuliseos kyljysten päälle ja anna hautua hetken aikaa.

  5. Nosta kyljykset vuokaan riisiseoksen päälle ja anna jälkikypsyä 200-asteessa 10-15 minuuttia.

  6. Ripottele ruoan pinnalle persiljaa tai muuta vihreää ennen tarjolle tuontia. Jos et halua lämmittää uunia, paista kyljykset hitaasti kypsiksi ja lisää paprika-sipuliseoksen kyljysten päälle ja lorauta pannulle vähän vettä tai lihalientä ja anna hautua kannen alla kypsiksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.