Keitä makaronit al denteksi suolatussa vedessä paketin ohjeen mukaan. Jätä odottamaan. Lorauta sekaan hiukan öljyä, etteivät liiskaudu yhteen.
Ruskista jauheliha voissa kuumalla pannulla ja mausta soijalla, lehtipersiljalla, pippurilla ja lipstikkasuolalla. Siirrä suureen kulhoon.
Kuullota sipulit, porkkanat ja herkkusienet (mieluiten) kaikki erikseen ja mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä ne jauhelihaan ja lisää myös keitetyt makaronit. Tarkista maku.
Tee fondista tai kuutiosta liemi ja mausta se rosmariinilla ja kermalla. Kumoa makaroni- jauhelihaseos paistovuokaan ja kaada liemi sekaan. Ripottele juustoraaste päälle ja sekaan.
Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes pinta kullanruskea ja rapea. Tarjoa itse tehdyn ketsupin kera.