kermavaahtoa, johon sekoitettu suklaarouhetta oman maun mukaan
Kostukseen:
kermalikööriä (alkoholi kiehautettu pois)
Koristeluun:
marsipaania ja sokerimassaa
Ohje
Kakku on unelmatorttupohjaan tehty. Tee unelmatorttupohjataikina nelinkertaisena (4 x ohje)! Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja kaakaojauhe, lisää ne vaahtoon.
Paista pohjia 225 astetta n.8-10 min. Kakku täytetään ja annetaan maustua n.1vrk. Kakun kuorruttamiseen on käytetty marsipaania. Koristeet on valmistettu marsipaanista ja sokerimassasta, luovaa kädenjälkeä apuna käyttäen.
Kakun tekemiseen ja koristeluun on mennyt n.18 tuntia. Mökin ja nuotion valaistukseen on käytetty "led -kynttilöitä".
Resepti:
Jenni Helenius (Kunniamaininta, Leivontanurkan Juhlapöydän kuningatar -kilpailussa, vuonna 2013)