Ainekset n. 18-20:lle annosta

Unelmatorttupohja:
4
munaa
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
2
rkl
kaakaojauhetta
Täytteeseen:
aprikoosihilloa
kermavaahtoa, johon sekoitettu suklaarouhetta oman maun mukaan
Kostukseen:
kermalikööriä (alkoholi kiehautettu pois)
Koristeluun:
marsipaania ja sokerimassaa

Ohje

  1. Kakku on unelmatorttupohjaan tehty. Tee unelmatorttupohjataikina nelinkertaisena (4 x ohje)! Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja kaakaojauhe, lisää ne vaahtoon.

  2. Paista pohjia 225 astetta n.8-10 min. Kakku täytetään ja annetaan maustua n.1vrk. Kakun kuorruttamiseen on käytetty marsipaania. Koristeet on valmistettu marsipaanista ja sokerimassasta, luovaa kädenjälkeä apuna käyttäen.

  3. Kakun tekemiseen ja koristeluun on mennyt n.18 tuntia. Mökin ja nuotion valaistukseen on käytetty "led -kynttilöitä".

Resepti:
Jenni Helenius (Kunniamaininta, Leivontanurkan Juhlapöydän kuningatar -kilpailussa, vuonna 2013)

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.