Ainekset 4:lle annosta

½-1
purjo
1
rkl
rypsiöljyä
5-6
perunaa
n.8
dl
kasvislientä kuutiosta tai fondista
2
dl
pakasteherneitä
2
dl
keltaista tai punaista paprikaa kuutioina
(½-1
dl
ruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvavalmistetta tai raejuustoa)
mustapippuria myllystä
½-1
ruukkua ruohosipulia

Ohje

  1. Halkaise ja huuhdo purjo hyvin ja viipaloi se. Paloittele kuoritut perunat. Kuullota purjoa hetken aikaa öljyssä kasarissa, lisää perunat ja kasvisliemi. Anna kiehua kunnes perunat ovat pehmeitä.

  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää joukkoon loput aineet ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta ja tarkista maku. Lisää ruohosipuli keittoon juuri ennen ruokailua. Keiton seuraksi maistuu ruisleipä.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.