Haettu sivustolta 22.11.2024 Ruispuolukkapuuro mikrossa Ruispuolukkapuuro mikrossa Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 3 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 5 min laktoositon kasvisruokavalio (lakto-ovo) maidoton runsaskuituinen vegaaninen R
Ainekset 1:lle annosta 1 dl Myllyn Paras Ruishiutaleita ½ dl puolukoita (tai 2-3 rkl puolukkasurvosta) 2-3 rkl sokeria 2 dl vettä (ripaus suolaa) Ohje Mittaa hiutaleet, puolukat, sokeri, (suola) ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) 2-2½ min välillä sekoittaen. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti maidon kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Punaherukka-banaaniruispuuro Kuva Mustikka-ruispuuro Kuva KARU-mikropuuro Mikropuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 8.9.2005 - 17:53 Lisää tällaisia yksinkertaisia ja hyviä, helppoja ja nopeita aamu/iltareseptejä! Vastaa Anonyymi kirjoitti 17.6.2005 - 21:51 Liian hapanta. Ei kannata laittaa pelkkiä puolukoita vaan puolukkasurvosta sekä nauttia maidon kera. Vastaa Anonyymi kirjoitti 30.10.2004 - 16:12 Nami namia, lapsetkin tykkäsi ja puolukat oli hyvä yhdistelmä kun meillä ei ole niin paljon niitä ollut, mutta ei ole ollut myöskään ruispuuroa. Ja nyt me syömme sitä melkein joka aamu (ei joka sillä muuten siihen kyllästyisi). Kannattaa kokeilla! Vastaa Näytä lisää kommentteja (3)
Anonyymi kirjoitti 8.9.2005 - 17:53 Lisää tällaisia yksinkertaisia ja hyviä, helppoja ja nopeita aamu/iltareseptejä! Vastaa
Anonyymi kirjoitti 17.6.2005 - 21:51 Liian hapanta. Ei kannata laittaa pelkkiä puolukoita vaan puolukkasurvosta sekä nauttia maidon kera. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 30.10.2004 - 16:12 Nami namia, lapsetkin tykkäsi ja puolukat oli hyvä yhdistelmä kun meillä ei ole niin paljon niitä ollut, mutta ei ole ollut myöskään ruispuuroa. Ja nyt me syömme sitä melkein joka aamu (ei joka sillä muuten siihen kyllästyisi). Kannattaa kokeilla! Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro