Haettu sivustolta 21.11.2024 Ruiskuorrutetut muikut Ruiskuorrutetut muikut Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 25 min Kokonaisaika 25 min R
Saat paistetusta kalasta herkullista kun kuorrutat pikkukalat ruisjauhoilla. Ruiskuorrutus sopii esimerkiksi muikuille, silakoille tai ahvenille. Perinteisesti rapeaksi paistetut pikkukalat ja perunamuusi kuuluvat yhteen, mutta myös pastaa tai suurimoita kannattaa kokeilla. Kun tuoretta yrttiä on saatavilla, voit korvata kuivatut yrtit tuoreilla yrteillä (2 tl kuivattua -> 2 rkl tuoretta). Ainekset 4:lle annosta 400 g perattuja muikkuja 1 dl Myllyn Paras Ruisjauhoja ⅓ tl jauhettua valkopippuria 1 tl suolaa 2 tl kuivattua tilliä, timjamia tai ruohosipulia 50 g voita Ohje Sekoita ruisjauhoihin valkopippuria ja suolaa sekä haluamaasi yrttiä. Pyörittele peratut muikut kauttaaltaan seoksessa. Paista ruiskuorrutetut muikut voissa paistinpannulla keskilämmöllä. Tarjoile perunamuusin, Myllyn Paras Makaronin tai Riisi+Ohra-suurimoiden kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kotitekoiset kalapuikot Kuva Yrttisilakat Pihvit ja pyörykät: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua