• Kanan lisäksi paistoksen voi tehdä paistijauhelihalla, kasviksilla tai kalalla.

Ainekset uunivuoallinen (2 l), 4-6:lle annosta

Kanakastike:
2
rkl
rypsiöljyä
400
g
marinoimattomia broilerin fileepaloja
2
sipulia
2
porkkanaa pieninä kuutioina
4-6
valkosipulinkynttä
1
rkl
(vahvaa) currytahnaa
1
tl
inkivääritahnaa
1
tl
mustapippuria
2
tl
rakuunaa
dl
vettä
dl
kolmen juuston ruokakermaa tai kookoskermaa
Pinnalle:
1
dl
vahvaa emmentaltyyppistä juustoraastetta

Ohje

  1. Keitä pasta kattilassa kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä 6 min. Valuta lävikössä ja kaada voideltuun 2 l uunivuokaan. Paista fileepalat, sipulit ja porkkanakuutiot öljyssä isolla pannulla, mausta (valitse currytahnan vahvuus mieleiseksi) ja ripottele pintaan jauhoja.
  2. Lisää nesteet sekoittaen ja anna kastikkeen saostua. Kaada kastike keitetyn spagetin joukkoon ja sekoita sekaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 20–30 min, kunnes paistos saa kauniin värin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.