Ainekset 4:lle annosta

2
sitruunan mehu ja keltaiset kuoret
1
dl
oliiviöljyä
½
tl
mineraalisuolaa
½
tl
sitruunapippuria
1
basilikaruukku
1
dl
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan "al dente".
  2. Valmista sillä aikaa kastike. Pese sitruunat hyvin ja raasta keltainen kuoriosa talteen. Puolita sitruunat ja purista niistä mehut kulhoon, ota siemenet pois. Lisää mehun joukkoon kuoriraaste.
  3. Kaada oliiviöljy sitruunamehun joukkoon. Lisää maustavat aineet ja sekoita hyvin.
  4. Sekoita kastike juuri keitettyyn ja valutettuun pastaan. Tarjoile vaalean kalan tai broilerifileen kanssa.

VINKKI: Voit lisätä pastan joukkoon katkarapuja tai sitrusmaustettua tonnikalaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.