Rahka on ravitseva ja kätevä niin aamu-, väli-, kuin iltapaloihin.

Reseptissä voi käyttää sekä tuoreita että pakastettuja mustikoita. Helppo lopputalven resepti, johon voi käyttää talven loput pakastemustikat.

Mausta joka aamu uudella tavalla, maanantaina ripaus minttua, tiistaina muutama lastu tummaa suklaata, keskiviikkona hieman kardemummaa, torstaina ripaus inkivääriä ja perjantaina aivan hiven chiliä.

Ainekset 1-2 annosta annosta

1
dl
mustikoita
1
tlk
sitruunarahkaa (200 g)
1
dl
piimää
ripaus pikanttia maustetta: minttua, kardemummaa, inkivääriä, chiliä tai tummaa suklaata

Ohje

  1. Sekoita (sulatetut) mustikat, rahka, piimä ja leseet.
  2. Mausta hivenellä maustetta, yrttiä tai tummaa suklaata.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.