Ainekset 4:lle annosta

2
dl
puolukkasurvosta
2
dl
(laktoositonta) jogurttia, piimää tai maitoa
¾
dl
ruskeaa tai tavallista sokeria
¼
dl
pellavansiemenrouhetta
2
tl
vaniljasokeria
Pinnalle:
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään ja anna turvota joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Voit sekoittaa tuorepuuron myös illalla ja antaa sen turvota jääkaapissa.

  2. Jos puuro on liian sakeaa, lisää vähän maitoa. Jaa annos neljään kulhoon ja lisää pinnalle vähän juoksevaa hunajaa. Nauti sellaisenaan tai maidon kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.