Ainekset 4:lle annosta

½
kurkku
2-3
porkkanaa
tilkka vaaleaa mehua
2
tl
sokeria
½-1
rkl
etikkaa
½
ruukkua tilliä hienonnettuna
1
dl
suolapähkinöitä rouhittuna

Ohje

  1. Raasta kurkku karkeaksi ja porkkana hienoksi ja nosta kulhoon. Sekoita joukkoon tilkka mehua, sokeri, etikka ja hienonnettu tilli. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa etikkaa ja/tai sokeria.

  2. Ripottele joukkoon lopuksi rouhitut tai kokonaiset suolapähkinät. Tarjoa lisäkkeeksi esim. pastan ja lihapullien kera. Salaatti maistuu myös esim. Myllyn Paras -pasteijoiden ja -piirakoiden kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.