Täytteen pashaan saat lisämakua, jos imeytät kuivatut hedelmäpalat rommissa yön yli. 

Ainekset 16-20 annosta

1
annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
Täyte:
1
tlk
maitorahkaa
1
dl
kermaa
½
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
tl
inkivääriä
1
dl
mantelirouhetta
1
dl
(kulta)rusinoita
1
dl
kuivattuja pieniä papaijan/mangon paloja (+rommia)
(1
muna)

Ohje

  1. Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa, ohje löytyy tästä linkistä. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Pyörittele taikinasta pikkupullia. Laita ne silikonipellille koloihin, silikonimuotteihin tai väljästi uunipellille. Kohota pullat leivinliinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi.

  2. Sekoita täytteen aineet keskenään. Paina kohonneiden pullien keskelle iso syvennys juomalasilla. Voitele pullien reunat kauttaaltaan munalla. Laita jokaiseen syvennykseen täyteseosta. Paista 210-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.