Ainekset noin 10 palaa annosta

Täyte:
100
g
saunapalvikinkkua suikaleina
50
g
(purjo)sipulia suikaleina
100
g
juustoraastetta
2
munaa
1
dl
ranskankermaa
1
punainen paprika
½
dl
tuoretta hienonnettua persiljaa
½
tl
valko- tai mustapippuria

Ohje

  1. Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Paista kinkku- ja sipulisuikaleet kevyesti pannulla ja levitä ne piiraspohjalle. Sekoita muut täytteen ainekset ja kaada seoksen päälle.
  2. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

VINKKI: Onnistuu myös jauhelihalla, lisää tällöin 1 tl suolaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Piia Arnould / Sanoma Magazines

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.