Tee ensin täyte. Kuullota sipulit ja sinapinsiemenet öljyssä pehmeäksi. Lisää joukkoon perunakuutiot ja mausteet. Jatka kypsentämistä miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä.
Lisää perunoiden sekaan tomaattimurska ja kukkakaali. Anna hautua noin viisi minuuttia, kunnes seos alkaa saostua ja saa muhennosmaisen rakenteen. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan limemehu ja kuoriraaste. Anna jäähtyä.
Kauli piirakkataikina noin 5 mm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa taikinasta kahdeksan halkaisijaltaan noin 12 cm:n levyistä kiekkoa.
Nosta reilu ruokalusikallinen täytettä kiekon keskelle. Voitele reunat kananmunalla ja taita kiekot puolikuun muotoisiksi piiraiksi. Painele reuna kiinni tiiviisti.
Voitele piiraat kananmunalla ja paista 220-asteisessa uunissa noin 18-20 minuuttia. Tarjoa kuumina mangochutneyn kanssa.
Kommentteja ja keskustelua