Ainekset noin 20 kpl annosta

2
munaa
1
dl
sokeria
½
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
1
dl
säilykepersikkatölkin lientä
6
säilykepersikan puolikasta

Ohje

  1. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Lisää tattarijauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri sekä persikkatölkin liemi. Kuutioi säilykepersikat ja sekoita ne taikinaan.
  2. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskiosassa n. 15 min kauniin värisiksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Vaihda muffinien makua helposti

Vaihtelua muffinsseihin saat, jos vaihdat persikat aprikooseihin. Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.