Haettu sivustolta 22.11.2024 Parmankinkku-burratapiiras Parmankinkku-burratapiiras Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon vähälaktoosinen R
Parmankinkulla ja burratalla täytetty voitaikinapiiras valmistuu helposti ja nopeasti. Löydät Myllyn Paras Voitaikinan kaupan pakastealtaasta ja taiot upean piiraan helposti ja nopeasti. Katso, mitkä herkkuainekset! Ei voi kuin tulla hyvää. Ainekset 10 annosta 1 pkt Myllyn Paras Voitaikinaa (500 g) Lisäksi 150 g tryffeli-artisokkapestoa tai muuta pestoa n. 30 g babypinaattia tai rucolaa 100-200 g parmankinkkua 100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja 1 burrata tuoretta basilikaa mustapippuria myllystä balsamicoa Ohje Ota taikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle noin puoleksi tunniksi. Laita ne leivinpaperin päälle vieretysten siten, että reunat voivat olla hieman limittäin päällekkäin. Kaulitse levyä hieman joka suuntaan. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Jäähdytä. Levitä pohjalevyn päälle tryffeli-atisokkapestoa tai muuta pestoa kauttaaltaan. Levitä päälle babypinaatti tai rucola. Käännä Parmankinkkuviipaleet ruusukkeiksi. Laita päälle kirsikka- tai miniluumutomaatteja kokonaisina tai puolikkaina. Revi päälle burrata. Koristele tuoreella basilikalla ja rouhi päälle hieman mustapippuria myllystä. Valuta päälle vielä hieman balsamicoa. Tarjoa! Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Helppo pizzapiirakka Kuva Mezepiirakka Kuva Tomaatti-salaattipiirakka Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua