Ainekset 4 annosta

4
broilerinrintafileetä
2
tl
pullomargariinia
suolaa, mustapippuria
vähän timjamia
Villiriisi-viikunapilahvi:
vettä+kanaliemikuutio
2
rkl
rypsiöljyä tai pullomargariinia
2
sipulia
1-2
varsisellerin vartta
6
kuivattua pehmeää viikunaa
50
g
Parman- tai palvikinkkua ohuina viipaleina
½
tl
kuivattua timjamia
mustapippuria myllystä
¼
tl
paprikajauhetta
vähän suolaa
(tilkka kanalientä)

Ohje

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen nesteenä kanalientä. Hienonna ja suikaloi sipulit, viipaloi sellerinvarret ohuiksi ja leikkaa viikunat suikaleiksi tai kuutioiksi. Suikaloi kinkku.

  2. Paista broilerin rintapalat uunissa 225-asteessa n. 20 min tai pannulla keskilämmöllä n. 15 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla, kun tihkuva neste on kirkasta, broileri on kypsä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.

  3. Kuullota sipulit ja sellerinvarret rasvassa pehmeiksi isolla pannulla. Lisää kinkku- ja viikunasuikaleet, kypsä riisi ja mausteet. Sekoita hyvin. Jos pilahvi tuntuu kuivalta, lisää joukkoon vähän kanalientä. Anna hautua hyvin miedolla lämmöllä hetken aikaa. Tarkista maku.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.