Ainekset 4:lle annosta

600
g
kalafileitä tai paloja esim. ahventa, haukea, kirjolohta, lohta jne.
pullomargariinia tai Oivariinia paistamiseen
suolaa
pippuria
tilliä
Nopea vihannesriisi:
8
dl
vettä
½
tl
suolaa
1-2
silputtua sipulia
1
kuutioitu porkkana
1
kuutioitu punainen paprika
vähän parsakaalin nuppuja
1
rkl
rypsiöljyä
½
prk
tuorejuustoa tai vastaavaa (100 g)

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Lisää riisi, silputtu sipuli ja pieneksi kuutioitu porkkana ja keitä 5-8 minuuttia. Lisää kuutioitu paprika ja parsakaali pieninä nuppuina. Jatka kypsentämistä vielä 5-7 minuuttia. Lisää tarvittaessa vähän vettä.

  2. Mausta lopuksi öljyllä, mustapippurilla ja maun mukaan suolaripauksella. Voit lisätä joukkoon halutessasi myös maustettua tai maustamatonta tuorejuustoa kypsymisen loppuvaiheessa. Tarjoa vihannesriisi maustetun ja paistetun kalan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.