Aloita päiväsi herkullisesti pähkinäisillä aamiaisleivoksilla! Rapea myslipohja, täyteläinen jogurttivaahto ja raikkaat marjat tekevät leivoksista yhtä aikaa ravitsevia ja maukkaita.

Ainekset 4 annosta

4
dl
Myllyn Paras Mysli Pähkinä
1
dl
maapähkinävoita
50
g
voita
Täyte:
1
dl
turkkilaista 10 % jogurttia
1
dl
vispikermaa
(1
rkl
sokeria)
Päälle:
tuoreita tai pakastettuja marjoja
mysliä

Ohje

  1. Sekoita kulhossa mysli, maapähkinävoi sekä pehmeä voi huolellisesti keskenään. Kelmuta neljä pientä piirakkavuokaa tai jälkiruokakulhoa tuorekelmulla sisäpuolelta. Painele mysliseos tiiviisti tuorekelmun päälle astioihin ja nosta astiat jääkaappiin vähintään parin tunnin ajaksi. 
  2. Valmista täyte mittaamalla kulhoon jogurtti, vispikerma sekä halutessasi sokeri. Vatkaa ainekset sähkövatkaimella kuohkeaksi. 
  3. Irrota kylmät myslipohjat varovasti kelmun avulla astioista ja nosta tarjoiluastialle. Laita myslipohjien päälle tuoreita marjoja tai sulatettuja pakastemarjoja. Lusikoi jokaiseen annokseen marjojen päälle jogurttivaahtoa. Koristele annokset marjoilla ja myslillä. 
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.