Ainekset 4-6:lle annosta

400
g
jauhelihaa (esim. kevyt sika-nauta 10%)
1
rkl
öljyä
1-2
sipulia
2
omenaa
500
g
tomaattimurskaa
1-2
tl
sokeria
1-2
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
vettä
Lisäksi:

Ohje

  1. Paista huoneenlämpöinen jauheliha murustettuna. Lisää silputtu sipuli ja pieneksi kuutioidut kuoritut omenat (poista siemenkota samalla kun kuutioit omenan). Kuullota hetken aikaa ja lisää tomaattimurska sekä mausteet.

  2. Pyöräytä sekaisin ja lisää vähän vettä. Anna hautua 15-60 min käytettävästä ajasta riippuen. Tarkista maku. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

VINKKI! Kokeile myös herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.