• Tämä maukas makkarakastike on todella helppo valmistaa.
  • Omenoilla saat uudenlaista makua makkarakastikkeeseen.

Ainekset 2:lle annosta

200
g
lenkkimakkaraa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
tl
öljyä
1
prk
tomaattimurskaa
1
dl
kuutioitua omenaa
mustapippuria
1
tl
yrttisekoitusta
(suolaa)

Ohje

  1. Poista makkarasta kuori ja leikkaa se kuutioiksi. Paahda kuutioita pannulla käännellen, kunnes ne saavat väriä. Kaada lautaselle odottamaan. Pyyhkäise pannu talouspaperilla ja lisää siihen öljyä.

  2. Kuullota silputut sipulit ja valkosipulit pehmeiksi. Lisää tomaattimurska ja omenakuutiot. Anna hautua hetken aikaa, ja lisää sen jälkeen makkarapalat. Mausta ja keitä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Tarkista maku.

  3. Keitä makkarakastikkeen kypsyessä Spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin. Tarjoa erikseen tai yhdistettynä. 

Katso myös nämä herkulliset reseptit:

VINKKI: Alkupalaksi maistuvat varhaisporkkanat tai nauriit.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.