Ainekset iso annos (jos perhe on pieni, puolita annos) annosta

5
dl
vettä
4
dl
maitoa
1
dl
hapankermaa
1
tl
soodaa
1
tl
suolaa

Ohje

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään ja muovaa taikinaksi. Jaa se neljään osaan ja kaulitse vajaan sentin paksuisiksi levyiksi. Pistele haarukalla molemmin puolin. Paista 250-asteessa kypsäksi.

KATI NAPAN VINKKI: Hapankerman tilalla voit käyttää esim. ranskankermaa.

Resepti:
Ohje kirjasta; Markus Maulavira - Sebastian Nurmi - Christer Lindgren MESTARI MARKUKSEN RUOKAMATKA (kust. Otava), muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.