Ainekset uunipellillinen annosta

1
tl
suolaa
1
tl
leivinjauhetta
1
rkl
anista
dl
appelsiinituoremehua
½
dl
öljyä (50 g)
2-3
rkl
appelsiinimarmeladia

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää mehu, öljy ja marmeladi ja sekoita taikinaksi. Laita uuni lämpenemään ja anna taikinan turvota sen aikaan kulhossa.
  2. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja levitä tasaiseksi pellin kokoiseksi levyksi. Ripottele pinnalle runsaasti leseitä.
  3. Vedä taikinapyörällä levyyn ruudukko, jossa palat jäävät n. 7 x 7 cm:n kokoisiksi.
  4. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-12 min kauniin ruskeiksi. Nauti appelsiinimarmeladin kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.