Ainekset 6-8 kpl annosta

1
tl
suolaa
½
tl
soodaa
4
dl
piimää
½
dl
voisulaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja voisula ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Lusikoi taikinasta nokareita (6-8 kpl) leivinpaperille uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi.
  2. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin värisiksi. Nauti kuumana voin kanssa. Tai levitä taikina uunipellille voidellulle leivinpaperille ja paista 250-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin väriseksi. Leikkaa palasiksi ja nauti kuumana voin tai juuston kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.