Haettu sivustolta 21.11.2024 Mustikkainen tattaripuuro Mustikkainen tattaripuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 5 min ei valkoista sokeria kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton R
Ainekset 2:lle annosta 4 dl vettä 2 dl Myllyn Paras Tattarihiutaleita 2 dl mustikoita 1-2 rkl hunajaa Ohje Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja anna kiehahtaa. Lisää mustikat (myös pakastetut sopivat hyvin) ja kypsennä n. 3 min välillä sekoittaen. Lisää halutessasi hunajaa. Nauti sellaisenaan kuumana tai kylmänä maidon kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Tattarimarjapuuro Kuva Graham-mustikkapuuro Kuva Mustikka-kookos-bircher Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua