Lehtevistä taikinalevyistä leivot makoisia pikkuherkkuja.

Täytteeksi sopivat vahvat juustot, mausteet ja yrtit.

Erilaisiin minikippoihin tehtynä saat briocheihin näyttävyyttä.

Ainekset 15-18 kpl annosta

Täyte:
150
g
yrtti- tai chili- tms. tuorejuustoa
15
cm
purjosipulia
100
g
parmesaanijuustoraastetta
1
rkl
punapippuria
1
rkl
tuoretta timjamia, rosmariinia tai basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt sulamaan. Hienonna purjosipuli pieniksi kuutioiksi. Levitä taikinalevyille huoneenlämpöistä tuorejuustoa, sipulikuutioita, parmesaaniraastetta sekä mausteita. Älä sulata taikinalevyjä liikaa, niin täytteen levitys on helpompaa.

  2. Kääri levyt rullalle pituussuunnassa. Nipistä sauma yhteen kostutetuin käsin. Leikkaa jokainen levy 3-4 osaan ja laita palat pieniin muffinivuokiin tai voidellun pienehköreikäisen muffinipellin koloihin.

  3. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit myös lisätä sini- tai valkohomejuustoa, mikäli pidät niiden mausta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.