Käytä siihen kuitupitoista kaurahiutaletta (Pikakaura+Kuitu Hiutaleita) jos haluat saada reilusti kuituja, myös tavallinen Kaurahiutale sopii. Jos taas haluat rakenteeltaan karkeajakoisempaa crunchya, käytä Isoa Kaurahiutaletta.
Tiedätkö erot? Isot Kaurahiutaleet valmistetaan litistämällä leikkaamattomat kauran jyvät, kun taas tavallinen Kaurahiutale valmistetaan litistämällä leikatut kauran jyvät. Pikakaura on litistetty hyvin ohuiksi viipaleiksi leikatusta kaurasta, jolloin se myös kypsyy nopeammin.
Sulata rasva ja hunaja paistinpannulla liedellä. Lisää pannulle hiutaleet ja anna seoksen paahtua miedohkolla lämmöllä koko ajan sekoittaen n. 5 min, mausta vaniljasokerilla tai kanelilla. Anna jäähtyä.
Laita tarjoiluastioihin kauracrunchyä, jäätelöä ja marjoja kerroksittain ja tarjoile välittömästi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Kommentteja ja keskustelua