Mansikkapuuro on raikas ja kesäinen päivän aloitus, mutta myös hyvä ja kevyt lounas, jos illemmalla on tiedossa tuhdimpaa grilliruokaa. Riisin kanssa mansikan maku pääsee hyvin esille. Riisihiutale on nopein tapa valmistaa riisipuuro.  Kypsymisaika on vain 5 minuuttia.

Ainekset 4 annosta

1
l
vettä (tai maitoa tai sokeroitua mehua)
3-4
dl
mansikoita (tai 1 pussi pakastemansikoita)
½-1
dl
sokeria
½
tl
suolaa

Ohje

  1. Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet, mansikat, sokeri ja suola ja anna kiehahtaa.
  2. Kypsennä sen jälkeen n. 5 min välillä sekoittaen. Anna hautua vielä kannen alla jonkin aikaa.
  3. Tarjoa sellaisenaan kuumana tai kylmänä maidon kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.