Leikkaa ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi, jotka päällystät yhtä aikaa makealla ja suolaisella.
Paahda uunissa juuri ennen tarjoilua, tarjoile lämpiminä.
Ainekset 4:lle annosta
1
itse tehty MaalaisCiabatta
1
dl
aprikoosimarmeladia
1
dl
sinihomejuustoa tai vuohenjuustoa
150
g
parmesaanilastuja
rosmariinia (tuoretta jos löytyy)
Ohje
Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle.
Sivele marmeladia viipaleiden päälle. Siivuta juusto ja nosta jokaiselle leivälle 2 ohutta juustoviipaletta. Ripottele pinnalle hieman tuoretta rosmariinia.
Paahda uunissa 220 asteisen toiseksi ylimmällä tasolla n. 5 min ajan kunnes juusto pehmenee ja juusto saa väriä.
Kommentteja ja keskustelua