Leikkaa ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi, jotka päällystät yhtä aikaa makealla ja suolaisella.

Paahda uunissa juuri ennen tarjoilua, tarjoile lämpiminä.

Ainekset 4:lle annosta

1
itse tehty MaalaisCiabatta
1
dl
aprikoosimarmeladia
1
dl
sinihomejuustoa tai vuohenjuustoa
150
g
parmesaanilastuja
rosmariinia (tuoretta jos löytyy)

Ohje

  1. Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle.

  2. Sivele marmeladia viipaleiden päälle. Siivuta juusto ja nosta jokaiselle leivälle 2 ohutta juustoviipaletta. Ripottele pinnalle hieman tuoretta rosmariinia.

  3. Paahda uunissa 220 asteisen toiseksi ylimmällä tasolla n. 5 min ajan kunnes juusto pehmenee ja juusto saa väriä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.