Käteviä ystäville ja sukulaisille kyläilytarjoiluun, ja itselle vaihtelua iltapalaan! 

Vaihtele juustoja: esim. pecorino, savujuusto, sinihomejuusto, mozzarella jne. niin saat vaihtelua leipään.

Ainekset 4:lle annosta

1
itse leivottu MaalaisCiabattaa
tuorejuustoa tai muuta levitettä
1
salaattiruukku (esim. romane)
200
g
cheddar-juustoviipaleita
2
isoa suippoa punaista paprikaa
½
dl
kurkkua
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi.
  2. Voitele leivät tuorejuustolla. Asettele leiville salaattia, kurkkua ja paprikaa viipaleina sekä kauniisti pienille rullille kierrettyä juustoa. Koristele basilikan lehdillä.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.