Possuwokkiin saadaan sopivasti lisää luonnetta käyttämällä valkosipulia ja pippureita.

Kastikkeen kanssa maistuvat runsaskuituiset Keltainen Kukka Makaronit.

Valitse ruokaan pasta jossa on kuitua. Kuitupitoisessa pastassa kuidun määrä on oltava yli 3 g / 100g ja runsaskuituisessa pastassa yli 6 g / 100 g. Kuidun määrän löydät tuotepakkauksen ravintosisältötaulukosta tai tuotteen tuotetiedoista verkkosivustollamme.

Ainekset noin 6:lle annosta

n.2
l
vettä
1
tl
suolaa
Kastike:
1-2
rkl
öljyä
3
sipulia kuutioina/renkaina
10
valkosipulinkynttä hienonnettuna
400-500
g
pippurimarinoituja porsaanfilesuikaleita tai kinkuntähteitä
1
rkl
soijakastiketta
1
lihaliemikuutio tai 1 rkl lihafondia
3
dl
vettä
1
tl
punapippureita
1
tl
rouhittua mustapippuria
1
tl
juustokuminaa (eli jeeraa)
n.200
g
mustia oliiveja
100
g
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa (vähärasvaista)
(1
rkl
persiljaa/rakuunaa)

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja makaronit kiehuvaan veteen, anna kypsyä 7 min kiehuvassa vedessä. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä. Ala valmistaa wokkia yhtä aikaa kun laitat makaronien keitinveden kiehumaan.

  2. Paista öljyssä pannulla tai kasarissa nopeasti sipulit ja lihasuikaleet. Sekoita hyvin joukkoon soija, lihaliemi ja mausteet. Anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi oliivit, juusto ja yrtit.

  3. Tarjoile wokki runsaskuituisen pastan kanssa. Voit myös sekoittaa makaronit wokin sekaan. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

VINKKI: Possuwokki onnistuu myös Keltainen Sydän Makaronista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.