Ainekset noin 4:lle annosta

2
rkl
öljyä
½
kg
naudanlihasuikaleita
1-2
sipulia
6
dl
lihalientä (tai vettä + lihafondia tai lihaliemikuutio)
1
tlk
säilyketomaatteja (n. 400 g)
½-1
tl
mustapippuria
1
rkl
oreganoa
n.2
dl
mustia oliiveja
(suolaa)

Ohje

  1. Ruskista naudanlihasuikaleet ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa. Lisää riisi ja anna sen hetki kuullottua. Lisää lihaliemi ja säilyketomaatit ja mausteet.

  2. Anna kypsyä hiljalleen 20 minuuttia ja lisää lopuksi halutessasi oliivit ja ripaus suolaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.