Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. puoleksi tunniksi ennen leivontaa tai yön yli jääkaappiin. Saadaksesi tumminta, suklaista taikinaa, sekoita toisen sulaneen kauramurotaikinan joukkoon rouhittu suklaa ja kaakaojauhe. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla.
Kauli taikinalevyt kaulimella tai tyhjällä pullolla n. 2-3 mm vahvuisiksi levyiksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle.
Ota kaikista taikinoista 7-8 cm:n ja 3-4 cm:n sekä 1-2 cm:n pyörylöitä. Käytä muotteina pyöreitä piparimuotteja tai mikäli niitä ei ole, käytä ison muotin tilalla juomalasia, keskikokoisen muotin tilalla maustetölkin korkkia tai ison pullon korkkia sekä pienimmän muotin tilalla omenaporaa tai sormustinta.
Laita erivärisiä taikinapyörylöitä vuorotellen kuvan mukaisesti päällekkäin eli iso pyörylä naamaksi, keskikokoinen kuonoksi ja keskikokoisen puolikkaat korviksi sekä pienet silmiksi ja kuononpääksi. Paista piparit n. 200-asteisen uunin keskitasolla 6-9 min ajan ja anna jäähtyä.