Haettu sivustolta 25.11.2024 Kinkku-parsapalat Kinkku-parsapalat Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 5 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 30 min R
Ainekset 24 kpl annosta 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (8 levyä) Pinnalle: 1 kananmuna ¾ dl (punaista) pestoa 8 vihreää parsaa 100 g ilmakuivattua kinkkua 100 g mozzarellaraastetta mustapippuria Ohje Voitele kohmeiset lehtitaikinalevyt kananmuna-pestoseoksella. Leikkaa kuoritut parsat lastuiksi kuorimaveitsellä ja asettele lastut sekä ilmakuivatut kinkkusiivut päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Leikkaa levyt terävällä veitsellä poikkipäin neljään osaan. Paista 200 asteessa noin 16-18 minuuttia. Tarjoa brunssilla, noutopöydässä tai suolaisena pikkusyötävänä. Resepti: Midi Vuorela, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Parsa-katkarapu vol au vent Kuva Tuulihatut parsatäytteellä Kuva Parsaa ja vuohenjuustoa Filotaikinassa Pikkusuolaiset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Suolainen bostonkakku Uusi Täyteläinen suklaapiirakka Uusi Maksalaatikkotortut Käpykakku, suolainen lohikakku
Kommentteja ja keskustelua