Käytä valmiiksi maustettua pastaa ruoanvalmistukseen, niin saat helposti lisämakua ruokiin.

Samassa kasarissa syntyy koko ruoka, ei turhaa tiskiä!

Pasta pelastaa arjen, juhlapäivänä samaan ruokaan voi osan vedestä korvata viinillä ja lisätä herkkujuustoa.

Ainekset 4:lle annosta

2
rkl
öljyä
n.400
g
broilerin fileesuikaleita
2-3
cm
kevätsipulia varsineen tai purjoa
6
dl
vettä
1
rkl
mietoa currytahnaa tai 2 tl currya
150
g
(vihreää) parsaa
150
g
sokeriherneenpalkoja
n.2½
dl
mausteista ruokakermaa, esim. kolme juustoa tai tomaatti-vuohenjuusto
retiisejä tai minitomaatteja
punamangoldin lehtiä
parmesaanijuustolastuja

Ohje

  1. Paista fileesuikaleet ja viipaloitu sipuli nopeasti öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää vesi ja currytahna. Kun neste kiehuu, lisää pastat (1 tai 2 eri pastalajia), kuorittujen parsojen palat, sokeriherneenpalot ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min.
  2. Lisää kerma ja retiisiviipaleita tai minitomaatteja. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta punamangoldia ja parmesaanijuustolastuja.

VINKKI: Voit lisätä pannuun lopuksi feta-juustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.