Ainekset 32 kpl annosta

2-3
kpl
kiinteää pienehköä kesäkurpitsaa
3
rkl
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
3
rs
sinihomejuustoviipaleita (Burger Blue, Castello) (á 150 g / 6 viip)
½
ruukku
timjamia

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan.

  2. Vuole pestyt kesäkurpitsat juustohöylällä leveiksi lastuiksi pitkittäin. Kuumenna tilkka öljyä laakeassa pannussa ja notkista kesäkurpitsalastujen rakenne paistamalla ne toiselta puolelta. Mausta pippurilla.

  3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa lehtitaikinalevyt neliöiksi. Siirrä sinihomejuustoviipaleet neliöille ja taittele kesäkurpitsalastut juuston päälle. Riivi timjaminlehdet pinnalle. Leikkaa neliöt kolmioiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille. Paista uunin alatasolla noin 18 minuuttia.

  4. Tarjoa lämpiminä keiton tai salaatin kanssa tai naposteluna virvoitusjuomien tai oluen kanssa.

 

VINKKI: Käytä kolmioihin sinihomejuustomurua.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.