Haettu sivustolta 22.11.2024 Kesäkurpitsa-sinihomejuustokolmiot Kesäkurpitsa-sinihomejuustokolmiot Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 35 min kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 32 kpl annosta 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä 2-3 kpl kiinteää pienehköä kesäkurpitsaa 3 rkl oliiviöljyä mustapippuria myllystä 3 rs sinihomejuustoviipaleita (Burger Blue, Castello) (á 150 g / 6 viip) ½ ruukku timjamia Ohje Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan. Vuole pestyt kesäkurpitsat juustohöylällä leveiksi lastuiksi pitkittäin. Kuumenna tilkka öljyä laakeassa pannussa ja notkista kesäkurpitsalastujen rakenne paistamalla ne toiselta puolelta. Mausta pippurilla. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa lehtitaikinalevyt neliöiksi. Siirrä sinihomejuustoviipaleet neliöille ja taittele kesäkurpitsalastut juuston päälle. Riivi timjaminlehdet pinnalle. Leikkaa neliöt kolmioiksi ja siirrä ne leivinpaperoiduille uunipelleille. Paista uunin alatasolla noin 18 minuuttia. Tarjoa lämpiminä keiton tai salaatin kanssa tai naposteluna virvoitusjuomien tai oluen kanssa. VINKKI: Käytä kolmioihin sinihomejuustomurua. Resepti: Midi Vuorela, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Täytetyt kesäkurpitsat Kuva Lauantai-illan vihannespannukakku Kuva Kasviscannellonit Pikkusuolaiset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua