Haettu sivustolta 5.11.2024 Kaura-härkäpapurouhepiirakka Kaura-härkäpapurouhepiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 1 h kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ainekset 6-8 annosta Taikina: 1 kpl Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen Täyte: ¾ dl Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapua 2 rkl öljyä n. 400 g kasviksia pilkottuna (purjo, fenkoli, kesäkurpitsa, paprika) 3 dl kasvislientä ¾ tl suolaa ¾ tl karkeaksi rouhittua mustapippuria 1 rku lipstikkaa silputtuna Pinnalle: 3 kananmunaa 150 g pehmeää sulatejuustoa 2 dl kermaa 10 basilikan lehteä Ohje Painele sulanut piirakkataikina vuokaan (ø 27, laidan korkeus noin 4 cm). Kuullota ateriarouhe öljyssä, älä ruskista. Lisää 2 dl lientä ja hauduta nestettä haihduttaen noin 5 minuuttia. Lisää kasvispalat, n. 1 dl kasvislientä, suola sekä pippuri ja lipstikka pannuun ja jatka kypsentämistä pari minuuttia. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan. Sekoita kananmuna, pehmeä sulatejuusto ja kerma. Valuta seos täytteen päälle. Ripottele basilikanlehdet pinnalle. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Jäähdytä vartti ja nauti. Resepti: Midi Vuorela, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kasvispiirakka Kuva Brunssipiirakka Kuva Kaurarouhe-kasvisateria Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua