Radio Novan aamun piirakka päivässä -kampanja inspiroi leipomaan Myllyn Paras -pakastetaikinoilla satokauden herkkuja loppukesästä ja alkusyksystä. Radio Novan aamun juontajat loihtivat herkullisia ja helppoja piirakkareseptejä, joilla jokainen voi onnistua. Ota testiin tämä Minna Kuukan kantarellipiirakka ricotta-juustolla!
Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele se piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Hienonna sipuli ja pilko kantarellit paistinpannulle. Lisää joukkoon muutama timjamin oksa, ja paista sen aikaa, että sienistä on poistunut suurin osa nesteestä.
Ota paistinpannu pois liedeltä ja poista timjamin oksat. Lehdet voit irrottaa täytteen joukkoon.
Mittaa kulhoon ricotta-juusto, kerma ja kananmunat sekä timjamin lehtiä. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Kaada täyte piirakkapohjan päälle ja lisää täytteen päälle paistetut kantarellit. Mausta vielä timjaminlehdillä.