Hedelmäinen myslipaistos on herkullinen ja helppo jälkiruoka. Paistos valmistuu nopeasti, ja maistuu erityisen hyvältä vaniljakastikkeen tai -jogurtin kanssa. 

Ainekset 4 annosta

3-4
persikkaa tai nektariinia
2
dl
Myllyn Paras Mysli Hedelmä
50
g
voita
2
tl
hunajaa
Tarjoiluun
vaniljakastiketta tai -jogurttia

Ohje

  1. Pese persikat tai nektariinit huolellisesti. Halkaise ne puoliksi ja poista kivi hedelmien sisältä. Leikkaa hedelmät paloiksi ja levitä ne pieneen uunivuokaan (noin 26 cm x 16 cm) tai neljään pieneen uuninkestävään annosvuokaan. Lisää hedelmien joukkoon kaksi ruokalusikallista vehnäjauhoja ja sekoita. 
  2. Valmista päälle tuleva myslimuru sekoittamalla loput vehnäjauhot ja mysli keskenään kulhossa. Lisää joukkoon pehmeä voi sekä hunaja. Sekoita myslimuru käsin sekaisin niin, että saat aineksista murumaisen koostumuksen. Ripottele myslimuru hedelmien päälle. 
  3. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia, tai kunnes hedelmät ovat pehmeitä ja murukerros on sopivasti paistunut. Paistoaikaan vaikuttaa muun muassa se, valmistatko reseptin yhdessä vai useammassa vuoassa. Myös hedelmien kypsyydellä ja hedelmäpalojen koolla on vaikutusta paistoaikaan.
  4. Tarjoile lämmin myslipaistos esimerkiksi vaniljakastikkeen tai -jogurtin kanssa. 

Vinkki! Voit kokeilla myslipaistokseen myös muita hedelmiä ja marjoja. Voit maustaa hedelmiä myös erilaisilla mausteilla. Esimerkiksi omenoiden tai päärynöiden joukkoon sopii hienosti kaneli ja vanilja. 

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.