Ota taikina sulamaan ja sulata se pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja pilko osa isosta kuoritusta ananaksesta n. 4 x 4 cm kuutioiksi, n. 20 kuutiota riittää. Älä käytä ananaksen kovaa keskikohtaa syötäväksi. Leikkaa jokainen nektariini neljäksi lohkoksi, poista kivet. Lohko omenat n. 6 palaan, poista siemenkodat. Kuori banaanit ja leikkaa ne 2–3 osaan.
Kun taikina on lähes sulaa, laita grilli kuumenemaan.
Leikkaa jokainen taikinalevy 3–4 pitkäksi suikaleeksi. Kääri aina yhdelle hedelmäkuutiolle tai -palalle taikinasuikale ympärille, nipistä taikinanauhojen päät hyvin kiinni kostuteuin käsin niin, että taikinanauhojen päät eivät jää repsottamaan. Kiedo taikinanauhoilla kaikki hedelmäpalat.
Sivele taikina-hedelmäpalat kauttaaltaan öljyllä. Grillaa paloja grillissä keskilämmöllä. Kääntele paloja välillä metallisella lastalla, grillaa n. 3 min kerrallaan jokaiselta puolelta palaa.
Sulata molemmat suklaat erikseen grillinreunalla grillin lämmön kestävissä kipoissaan. Laita molempiin kippoihin ensin tilkka öljyä. Varo, ettei lämpö ole liian kuuma, vaan sellainen, että suklaa juuri ja juuri sulaa. Lisää molempiin suklaisiin maustavat ainekset.
Tarjoile mehevät kuumat taikinanauhoilla ympäröidyt hedelmäpalat niin, että jokainen saa dippailla paloja lämpimiin kastikkeisiin tai tee valmiit annokset jokaiselle omille lautasille. Grillihedelmien kanssa sopii hyvin jäätelö, rahka tai kermavaahto.