Jaa sulanut taikina pienten piirasvuokien pohjille ja reunoille. Tai vaihtoehtoisesti käytä koko taikina yhteen isoon piirasvuokaan.
Paista pieniä piiraspohjia 200-asteisen uunin keskitasolla n. 7 min ja isoa piirasta n. 15-20 min alimmalla tasolla kauniin värisiksi. Varo paistamasta liikaa. Jäähdytä pohjat.
Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka ja vatkaa vielä kiinteäksi. Mausta seos vaniljasokerilla ja pienillä Geisha-patukan paloilla. Mikäli marjasurvos on kiinteää, kypsiä piiraspohjia voi kostuttaa erikseen esim. mehulla.
Levitä piiraille marjasurvosta ja sen päälle täytevaahto. Koristele herukan tertuilla, tuoreilla vihreillä lehdillä ja Geisha-patukan paloilla.
Tee leivokset pyöreisiin pieniin silikoni- tai foliopiirasvuokiin (halkaisija n. 7-8 cm), tai yhteen isoon piirasvuokaan (halkaisija n. 22-24 cm).