Ainekset 6-8:lle annosta

1
l
vettä
½
l
maitoa tai kermamaitoa
400
g
purjosipulia
200
g
sinihomejuustoa
1-2
rkl
persiljaa
2
rkl
voita tai öljyä
1
tl
pippurirouhetta
2
kasvisliemikuutiota
5-6
valkosipulinkynttä

Ohje

  1. Puhdista purjo ja suikaloi se viipaleiksi. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä purjosipulisuikaleet ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta pippurirouheella. Mikäli haluat hieman sakeamman keiton, ripottele vehnäjauhoja sipuliseokselle.

  2. Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot ja anna kiehahtaa. Lisää makaronit ja murusta sinihomejuusto sekaan. Anna kiehua 8 min. Lisää (kerma)maito ja persilja ja anna keiton vielä kiehahtaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.