Ainekset 4:lle annosta

8
kpl
kananpojan minuuttipihviä (2 pihviä= rintapala)
½
tl
suolaa
musta- tai valkopippuria
4
rkl
yrteillä, tomaatilla ja oliivilla tms. maustettua tuorejuustoa
n.2
dl
kanalientä kuutioista tai kanafondia
Lisäksi:
kiehautettua parsakaalia tai porkkanviipaleita tai muita kasviksia

Ohje

  1. Levitä minuuttipihvit voipaperin päälle ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Levitä jokaisen pintaan tuorejuustoa. Kietaise rullalle ja kiinnitä 1-2 cocktailtikulla. Nosta kääryleet sopivan kokoiseen uunivuokaan ja kaada kiehuva liemi vuoan pohjalle.

  2. Kypsennä ensin uunin yläosassa 225-asteessa n. 10 min, niin kääryleiden pinta saa väriä. Siirrä vuoka sen jälkeen toiseksi alimmalle tasolle ja kypsennä vielä 10-15 min. Valele muutaman kerran.

  3. Keitä Irtonainen Riisi+Ohra pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa lisäksi kasviksia. Valeluliemi on herkullista kastiketta.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.