Ota pakastetaikina sulamaan ja levitä levyt leivinpaperin päälle erilleen.
Puhdista ja pilko broccoliinien varret n. 1 cm paloiksi ja irrottele kukinnot pieniksi nuppuosioiksi. Kiehauta vettä kattilassa sen verran, että broccoliinit mahtuvat siihen. Mausta vesi suolalla ja laita ensin varsipalat kiehuvaan veteen, anna kypsyä 3 minuuttia. Lisää kukinnot ja jatka kypsennystä 2–3 minuuttia. Valuta kaikki lävikössä ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä.
Sekoita ranskankerma tai kermaviili, ricottajuusto ja parmesaaniraaste keskenään. Mausta mieleiseksi.
Leikkaa sulaneet levyt 8 osaan ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle irti toisistaan. Levitä juustoseos taikinaneliöille niin, että ne peittyvät kauttaaltaan seoksella. Aseta juustoseoksen päälle broccoliinipalat kauniisti, raasta pinnalle vielä parmesaanijuustoa.
Paista 225-asteisen uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla tasolla noin 15 minuuttia kauniin värisiksi. Tarjoile kuumina tai kylminä suolapaloina.
Kommentteja ja keskustelua