Myllyn Paras Iso Lehtitaikina kätkee sisäänsä herkullisen yhdistelmän pehmeääbrie-juustoa ja rapeaa taikinaa. Lehtitaikinasta pyöräytät nopeasti ihanan tarjottavan esimerkiksi illanistujaisiin, tämä syödään yhdeltä istumalta loppuun! Tähän yksinkertaiseen reseptiin tarvitset vain muutaman ainesosan. Kokeile tätä lehtitaikinareseptiä seuraavalla leivontakerrallasi!
Reseptin on loihtinut Ismo Sipeläinen, Suomen Bocuse d’Or edustaja kaudelle 2024-2025, joka ideoi ravintoloille reseptiikkaa Lantmännen Unibaken leipien ja Arla Pron maitotuotteiden voimin. Ismon apuna on ollut Kaisa Laanemäe, joka on Ismon assistenttina kisakauden. Lue lisää Lantmännen Unibaken Bocuse d'Or -kumppanuudesta. Vuodesta 2022 alkaen Myllyn Paras -tuotteet ovat olleet osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen maatalousosuuskuntaa.
Kommentteja ja keskustelua