Ainekset 1 vuokaleipä annosta

dl
fariinisokeria tai tummaa sokeria
½-1
tl
suolaa
1
tl
soodaa
1
dl
piimää
1
dl
pullomargariinia tai voisulaa (100 g)
2
munaa
3
banaania
Voiteluun:
voita
korppujauhoja

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ohjeen muut aineet, sekoita tasaiseksi taikinaksi.

  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun pitkulaiseen leipävuokaan, myös silikoni- tai teflonvuoka käy.

  3. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin tunti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.